Uthyrning

Vi har fräscha och funktionella lokaler som passar till sammanträden och föreläsningar för grupper från 4 till 140 personer.

Maximum 200 personer kan erbjudas plats vid utnyttjande av två intilliggande salar. I lokalerna finns all nödvändig konferensutrustning från blädderblock till datorkanon och trådlöst internet.

Lokalerna är lättillgängliga med såväl cykel, buss som bil. Vi har egen avgiftsfri parkeringsplats.

Kyrksalen

Kyrksalen rymmer 140 personer i biografsittning.

All nödvändig teknisk utrustning finns
Bra ljudanläggning
Trådlöst internet
Projektor
Whiteboard/Blädderblock

Lilla salen

(i anslutning till Kyrksalen)
Salen rymmer 60 personer i biografsittning
All nödvändig teknisk utrustning finns. (se ovan)

Församlingssalen

Salen rymmer max 70 personer sittandes vid bord
Följande utrustning finns.
Bra ljudanläggning
Whiteboard/Blädderblock

Servering

Equmeniakyrkan Växjö är en alkoholfri miljö som erbjuder kaffe/teservering och förfriskningar samt kan genom catering servera lunch enligt överenskommelse.

Vi serverar Rättevisemärkt kaffe. Märkningen garanterar att producenter och arbetare i fattiga delar av världen får skälig ersättning för sitt arbete, tryggare arbetsförhållanden och möjlighet till en bättre framtid.

Kyrkan är Fair Trade certifierad genom Kyrka för Fairtrade. Det är en diplomering för församlingar som engagerar sig för rättvis handel och etisk konsumtion. Diplomet ges till församlingar som i största möjliga mån konsumerar Fairtrade-märkt kaffe, te och andra produkter samt engagerar sig i kampanjer och sprider information om Fairtrade och rättvis handel.

Vill du hyra lokal eller veta mer?

Kontakta:
Jan-Åke Lindahl
076-801 62 05
janake.lindahl@gmail.com