Om Equmenia Växjö

I Equmeniakyrkan Växjö är våra mötesplatser för barn och ungdomar öppna för alla som vill delta. Verksamheten drivs av Equmenia Växjö som är församlingens barn- och ungdomsförening. Equmenia är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation.

Hos oss finns aktiviteter för alla åldrar- allt ifrån barnsång till tonårsverksamhet. Vi har aktiviteter för alla åldrar och oavsett om du gillar friluftsliv, idrott eller sång & musik hoppas vi att vi kan erbjuda en verksamhet som passar just dig.

Välkommen att prova på någon av våra olika aktiviteter!

I vårt arbete har vi som mål att alla ska känna sig sedda och på så sätt utvecklas och må bra. Vår värdegrund ligger i gemenskapen och att alla är lika mycket värda.

Grunden i allt vårt arbete bygger på vår kristna tro. Jesus välkomnade alltid barnen och det vill vi också göra!

För att bli medlem i föreningen Equmenia Växjö betalar du in medlemsavgiften. Medlemskapet kostar 300 kronor per år och går bland annat till inköp av material i grupperna och ledarutbildning. Genom medlemskapet får du även tillgång till en aktivitetsförsäkring som försäkrar dig om du skulle ha oturen och skada dig när du deltar i våra aktiviteter.

Läs mer om riksorganisationen Equmenia