Härliga fredagskvällar

Tonår är vår mötesplats för dig som går i sjuan och uppåt. Vi vill tillsammans ha roligt och lära känna varandra & Gud bättre. Vi hittar på lite olika aktiviteter från gång till gång- sällskapsspel, film, lekar m.m. Vi vill att tonår ska vara en plats där alla livets frågor är välkomna.

Vi ses på fredagar kl 19 i kyrkan eller hemma hos en ledare. Uppdaterad information för varje vecka hittar du på kyrkans instagramkonto Equmeniakyrkanvaxjo.

Varje fredag har vi förutom aktiviteten en andakt och äter kvällsfika tillsammans.

Du är så välkommen att komma förbi och kika in oss!

Sanna Nyberg

Barn- och ungdomsledare

Tel nummer: ‭070-156 68 36‬
sannanyberg@equmeniakyrkanvaxjo.se

Tonårsläger 3-8 augusti 2021

Vi håller på att planera tonårsläger i sommar, och det känns fantastiskt roligt! Vi vill så gärna erbjuda ungdomar möjligheten att få åka iväg, umgås & ha roligt tillsammans! Vi vill att de ska få lära känna trygga vuxna, träffa nya vänner från andra orter samt få möjlighet att lära känna Gud och fundera över vad kristen tro handlar om.
Så skriv upp 3-8 aug i era kalendrar, för då är alla födda 2008 och uppåt varmt välkomna med på läger av något slag!

KLICKA HÄR för att ladda ner en folder om lägret!

KLICKA HÄR för att anmäla dig senast 28 maj!