Härliga fredagskvällar

Tonår är vår mötesplats för dig som går i sjuan och uppåt. Vi vill tillsammans ha roligt och lära känna varandra & Gud bättre. Vi hittar på lite olika aktiviteter från gång till gång- sällskapsspel, film, lekar m.m. Vi vill att tonår ska vara en plats där alla livets frågor är välkomna.

Vi ses på fredagar kl 19 i kyrkan eller hemma hos en ledare. Uppdaterad information för varje vecka hittar du på kyrkans instagramkonto Equmeniakyrkanvaxjo.

Varje fredag har vi förutom aktiviteten en andakt och äter kvällsfika tillsammans.

Du är så välkommen att komma förbi och kika in oss!

Sanna Nyberg

Barn- och ungdomsledare

Tel nummer: ‭070-156 68 36‬
sannanyberg@equmeniakyrkanvaxjo.se

Tonårsläger

Välkommen med på nyårsläger 21/22!

Efter ett och ett halvt år på distans blir det äntligen nyår PÅ RIKTIGT! Lägret kommer ha en skön mix av lek, gudstjänst, seminarier, party och såklart en hejdundrandes nyårsgalej för att fira in 2022.

På Riktigt görs tillsammans med andra orter i Region Öst.

Groowe

Boka in 2-7 aug 2022 för sommarens tonårsläger “Groowe” på Klintagården på Öland!

På Groowe kommer ungdomar och ledare från Equmeniaföreningar runt om i Region öst. 2021 var vi 140 personer totalt.