Välkommen till ett äventyr!

Du som är född 2007 är varmt välkommen till vår konfirmation som vi kallar “Livets äventyr”.
Såhär ser upplägget ut:

Uppstart

I samband med Equmenia Östs ungdomskonferens “Smaka & Se” på höstlovet startar vi upp konfirmationen.

Återkommande träffar våren 2022

Dessa träffar kommer att bestå av äventyrliga aktiviteter som vi bestämmer tillsammans, och vi kommer även få fördjupa oss i frågor om livet och tro med utgångspunkt i ungdomsalphas material.

Läger på Klintagården

Under 2 veckor i början av sommarlovet åker vi på läger till Klintagården på Öland! Här får vi tillsammans med andra tonåringar från hela landet fortsätta gemenskapen och fördjupningen kring tron.

Avslutningsgudstjänst

Efter sommaren kommer vi att ha en avslutningsgudstjänst i kyrkan där det finns möjlighet att konfirmera sin tro, döpa sig och fira att den här delen av livets äventyr är slut. Nya äventyr väntar…

Informationskväll

Välkommen på informationskväll 26 maj kl 19-20! Antingen ses vi i kyrkan eller på zoom. Mer information kommer till de som anmält intresse.

Informationskvällen är inte bindande på något sätt, utan bara ett tillfälle att få höra mer och samtala vidare. Både tonåringar och föräldrar är välkomna! Efter infokvällen öppnas anmälan till konfirmationen.

Frågor? Hör av dig till någon av oss:

Sara Mellergård

Församlingsföreståndare