Ny projektledare

Vill du vara med oss och göra skillnad för barn i det multikulturella området Araby i Växjö?
Equmeniakyrkan i Växjö ser det som viktigt att vara närvarande bland unga och utveckla en mötesplats ”After School” på Araby med målet att stärka deras existentiella hälsa. Projektet startade 2020 och samlar tjejer i mellanstadiet för att träffas och samtala om existentiella frågor.

Vi söker dig som kan:
  • planera och leda den fortsatta utvecklingen av projektet After School
  • genomföra träffar efter skoltid
  • träna ledare och volontärer i att utvecklas och ta ansvar
  • nätverka i Araby med samverkansparter
  • bygga broar och förankra After School i Equmeniakyrkan Växjö
Om dig:
  • Vi söker dig som har diakon- eller ungdomsledarutbildning eller skaffat dig motsvarande kompetens på annat dokumenterat sätt.
  • Du har lätt för att bygga relationer och erfarenhet av att utveckla team med volontärer.
  • Vi sätter stort värde på dig som person liksom dina personliga egenskaper och kunskaper, där duhar möjlighet att sätta din prägel på tjänsten.

Om tjänsten:

Projektanställningen är från augusti 2021 till juni 2022, deltid 40-50%.
Du ingår i vårt medarbetarteam med en pastor, två diakoner, en ungdomsledare och en ledare farsigrupp.
Du kan läsa mer om oss här på hemsidan eller på Facebook och instagram.
Välkommen att höra av dig till styrelseledamot
Magnus Svensson 0705-845800 eller församlingsföreståndare
Sara Mellergård 0709-945742.

Ansökan med CV och personligt brev e-postas till magnus@saltas.se senast 20 juni.
Vi handlägger ansökningarna löpande.
Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vill du ladda ner annonsen? Klicka nedan: