Vad är kärlek?
Finns Gud och bryr sig Gud i så fall om mig?
Vad är meningen med livet?
Vad är det att vara en kristen?
Vem är Jesus och varför ska jag bry mig om honom?
Finns det någon som kan ge mig kraft när jag vill ge upp?

I konfaläsningen vill vi prata om det som är viktigt i livet och då handlar det om kärlek, hopp, tro, killar, tjejer, läger, skratt och tårar.

Ska du börja 8:an och är intresserad är du välkommen att vara med. Du behöver inte haft någon kontakt med kyrkan förut.

Vi kommer träffas ungefär en gång i veckan, åka på flera övernattningar och ett större läger.

Häng med och få ett fantastiskt läsår med oss!

valilivet

Konfaläsningen bedrivs under läsåret 2015-2016 av Ulriksberskyrkan och Equmeniakyrkan Växjö.  Ansvariga John Lindar, Equmeniakyrkan, Anette Eidenskog, Ulriksbergskyrkan och Cicci Hagevi, Equmeniakyrkan. Läsningen sker i år på torsdagar 16-18.

Under läsningen kommer vi att gå på gudstjänster och göra gudstjänster.

Läsning och material är gratis, men läger och övernattningar kostar 1600 kr + resor. Om priset skulle vara ett hinder finns fonder att söka bidrag ur.

Anmäl dig till Cicci Hagevi på cicci.hagevi@equmeniakyrkanvaxjo.se eller 0709-72 40 90.

logga_ulriksbergskyrkanlogga_equmeniakyrkanfyrkant