Behöver du prata med någon?

Under sommaren så har våra anställda semester i olika perioder, därför så hjälps vi i församlingen åt för att kunna finnas där för dem som behöver!

Själavårdsnummer

Själavårdsnumret går alltid till en pastor som har stor erfarenhet av själavård och samtal. Pastorn har tystnadsplikt och även tystnadsrätt. Ibland uppstår oro och jobbiga känslor och då kan det få vara befriande att prata med någon om det! Så hör av dig, vi finns här för dig!

Medmänniskosamtal

Detta nummer är till för dig som vill eller behöver prata med en medmänniska. Denna sommar är på vissa sätt väldigt annorlunda mot andra somrar, på grund av Covid-19 så kan vi inte träffas som vanligt och vissa sitter isolerade i karantän för att skydda sig själv eller andra. Numret kommer hela sommaren att vara bemannat av en församlingsmedlem som väntar på ditt samtal! Se det som ett vardagligt samtal som skulle kunna skett på alla de mötesplatser som för tillfället är inställda, ni kan prata om högt och lågt.  Så passa på att ringa för denna sommar  behöver vi varandra mer än någonsin!