iconsecurityVälkommen till medlemssidorna för Equmeniakyrkan Växjö. Här kan du som medlem se dokument och protokoll, ladda ner loggor och grafisk profil samt se lokalbokningar.

Har du redan ett konto är det bara att logga in här nedan. Om du är ny användare måste du registrera dig.

Observera att du inte kan logga in innan din registrering godkänts manuellt av en administratör.

Registrera dig

När registreringen är klar skickas ett mail till dig som du måste bekräfta. Sedan ska du bli godkänd som användare. När det är gjort får du ytterligare ett mail.

Dessa sidor är under utveckling.

För att bli godkänd efter din registrering ska du ha en tydlig koppling till Equmeniakyrkan Växjö eller Equmenia Växjö. Det innebär att du ska vara något av nedanstående.

• Medlem
  • Förtroendevald
  • Ledare
  • Personal

Är du inget av ovanstående men ändå vill ha ett konto, var god maila till webmaster@equmeniakyrkanvaxjo.se och beskriv vem du är och varför du vill registrera dig.

Registrera ett konto