Ropa till Gud

lingonOmjölkLördagen den 17 september kommer kören Lingon & mjölk från Värnamo till Equmeniakyrkan Växjö. Repertoaren består av både svart och vit gospel, men även annan musik som t.ex. jazz och svenska sånger. Ledare för kören är Adan Brown, musiker i Värnamo Missionskyrka som även leder bl.a. ungdomskören Livslust. Det är även fri entré så det är bara att komma.

Församlingshelg 3-4 september

Välkommen men din anmälan snarast!

Tillsammanshelg på Klintagården, Öland

3-4 september

Äntligen är det dags för en tillsammanshelg med alla åldrar på Klintagården. Den här gången vill vi samlas med färdväg vidare som tema. Vi är en kyrka i förändring och vi ser fram emot att forma framtiden tillsammans. Då är Du viktig och den här helgen kan få bli ett tillfälle då vi får tid att fundera, få idéer och forma vår kyrkas framtid.

Det är både spännande och roligt att vara kyrka 2016!

Ungefär så här ser helgens program ut:

Fredag kväll tjuvstart för ungdomar. Kontakta Cicci Hagevi eller John Lindar för info.

8.30 avfärd från Equmeniakyrkan för samåkare

10.30 Drop in-fika

11.00 Storsamling

13.30 Lunch

Utomhusaktiviteter av olika slag efter smak och lust.

15.30 Fika

17.00 Samling

18.30 Grillarna tänds

20.00 Kvällsprogram – lägereld

21.30 Kvällsandakt

Fika och mingel

fr 8.30 Frukost

10.00 Gudstjänst med vandring

12.30 Lunch

Hemfärd

Pris Boende, aktiviteter och mat:

Ungdom, fredag-Söndag 700kr.

Barn, 4-12år, lördag-söndag 450kr.

Vuxen, lördag-söndag ca 850kr.

För den som vill finns bidrag till avgiften att söka ur en fond. Kontakta Cicci Hagevi för mer information.

Anmälan så fort som möjligt dock senast söndagen den 21 augusti till cicci.hagevi@equmeniakyrkanvaxjo.se eller 0709-72 40 90. Ange i anmälan om du önskar rum med toalett och dusch, om du önskar specialkost eller om du inte vill dela rum med någon. Ju tidigare anmälan ju större möjlighet att välja boendealternativ. Meddela även i anmälan om du har plats i bil för ytterligare passagerare eller om du önskar att åka med någon.

Ta med vad du behöver för en helg där vi vistas både inomhus och utomhus. För övernattning behövs lakan och handduk. Ta gärna med dig ditt favoritinstrument!

Valborgskonsert

VM-brasset bjuder in till Valborgskonsert lördagen den 30 april kl. 19.00. Brasset självt bjuder på både sprakande och meditativ musik medan kören Gloria medverkar med vårsånger.

Innan du försvinner ut i vårnatten kan du inta ett gediget kaffebord där tilltugget enligt traditionen är bakat av brassmedlemmarna. Varmt välkomna.