Härliga fredagskvällar

Tonår är vår mötesplats för dig som går i sjuan och uppåt. Vi vill tillsammans ha roligt och lära känna varandra & Gud bättre. Vi hittar på lite olika aktiviteter från gång till gång- sällskapsspel, film, lekar m.m. Vi vill att tonår ska vara en plats där alla livets frågor är välkomna.

Vi ses på fredagar kl 19 i kyrkan eller hemma hos en ledare. Uppdaterad information för varje vecka hittar du på kyrkans instagramkonto @Equmeniakyrkanvaxjo.

Varje fredag har vi förutom aktiviteten en andakt och äter kvällsfika tillsammans.

Du är så välkommen att komma förbi och kika in oss!

Tonårsläger

Groowe

2-7 aug 2022 åker vi till Klintagården på Öland för att vara med på tonårslägret ”Groowe”!

På Groowe kommer ungdomar och ledare från Equmeniaföreningar runt om i Region öst. 2021 var vi 140 personer totalt.