After Work med Laila Dahl

”Att gå sönder och bli hel igen”

Tisdagen den 5 maj 2015 klockan 19.00

Laila DahlLaila Dahl, par- och relationsexpert, artist och författare föreläser om sin bok ”Att gå sönder och bli hel igen” om otrohet och läkande varvat med egenskrivna låtar.

Laila Dahl är tidigare känd i första hand som artist och låtskrivare med flera album, melodifestivalen, en Grammis och 15 års turnerande i bagaget.

I sin föreläsning beskriver Laila begreppet flyktvägar, vår tendens att fly emotionell smärta och visar på vägar att bearbeta ett svek eller annan svår förlust.

Föreläsningen riktar sig till alla som vill veta mera om känslomässig läkning, sorgebearbetning och acceptans.

Läs mer om Laila Dahl på lailadahl.se

att_ga_sonder_2Ur boken Att gå sönder och bli hel igen:
”Otrohet är vanligare än vi vill tro och väcker starka känslor. Annars kunde man ju tänka att alla miljarder sånger, romaner och tidningsrubriker på temat skulle gjort oss garvade vid det här laget … Men otrohet på nära håll är något helt annat. Den skär djupt och kan göra obeskrivligt ont.”

Bildabanner170x85px

Vuxen 150.-
Ungdom och studenter 80.-
inklusive mat, dryck och kaffe.

Anmäl dig genom att ringa eller maila:
0470-706440 anmalan@equmeniakyrkanvaxjo.se

After Work med Hillevi Wahl

”Ingen står ut med perfekta människor!”

Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, krönikör, författare, trebarnsmamma och omtyckt föreläsare med en speciell plats i hjärtat för utsatta barn. Under många år jobbade hon på Sveriges största tidningar: Expressen, Kvällsposten, Dagens Nyheter, Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Hon skriver regelbundet krönikor i bl a Metro, Kommunalarbetaren och Allas Veckotidning.

Hillevi Wahl berättar med humor och värme om sina egna erfarenheter av medberoende och missbruk och vikten av självmedkänsla.

Onsdag 11 februari kl 19:00

Platser kostar 150kr/st. Begränsat antal platser. Boka plats på info@equmeniakyrkanvaxjo.se eller 0470-706440

Plansch After Work med Hillevi Wahl

Bildabanner340x50px

Evangelium enligt Marcus

Kan man tala offentligt om Gud och kristen tro i Sverige idag?

Marcus Birro kan och under många år har han delat med sig av sina erfarenheter från ett liv som varit allt annat än enkelt. Antingen det gäller vägen till tro, de svåra frågorna om döden eller missbruket som varit nära att kosta honom livet.

Marcus Birro, Foto: Rickard L ErikssonVälkommen tisdagen den 18 november kl. 19.00 till en kväll fylld med både allvar, humor och värme, där han tar oss med på sitt livs omvälvande resa tillbaka till Gud.

Musik: Wayne Hussey

FULLBOKAT

Information om biljetter och biljettförsäljning
0470-706440 info@equmeniakyrkanvaxjo.se

Entré: 80 kr, förfriskningar och bokbord
Arr: Equmeniakyrkan Växjö, Libris förlag, Bilda

Evenemanget på Facebook

Peter Hallström ”Min egen berättelse”

peterhallstrom

Låtskrivaren, musikern och sångaren Peter Hallström är en doldis för allmänheten men i musikkretsar är han ett välkänt namn. Under kvällen berättar han sin historia om uppväxten i frikyrkan, om tvivel och tro. Han kommer även att framföra flera av sina egna sånger under kvällen.

Boka biljett på 0470-70 64 40 eller maila till info@equmeniakyrkanvaxjo.se
Vuxen 150:- Ungdom och studenter 80:- inkl. mat dryck och kaffe.