logga_equmenialilarutaI Equmeniakyrkan Växjö har vi ett stort barn- och ungdomsarbete som är öppet för alla som vill delta. Verksamheten drivs av Equmenia Växjö som är församlingens barn och ungdomsförening. Equmenia är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation.

Hos oss finns aktiviteter för barn och ungdomar under hela uppväxten. Från barnsång till tonårs- och studentverksamhet. Vi har aktiviteter för alla åldrar och oavsett om du gillar friluftsliv, matlagning, idrott eller sång och musik hoppas vi att vi kan erbjuda en verksamhet som passar just dig.

equmeniabarn

Foto: AnnaSara Dahlén Gotting

Välkommen att prova på någon av våra olika aktiviteter!

I vårt arbete har vi som mål att alla ska känna sig sedda och på så sätt utvecklas och må bra. Vår värdegrund ligger i gemenskapen och att alla är lika mycket värda.

Grunden i allt vårt arbete bygger på vår kristna tro. Jesus välkomnade alltid barnen och det vill vi också göra!

Som deltagare i en equmeniaaktivitet är du medlem i föreningen Equmenia Växjö. Medlemskapet kostar 125 kronor per termin och går bland annat till inköp av material i grupperna och ledarutbildning. Genom medlemskapet får du även tillgång till en aktivitetsförsäkring som försäkrar dig om du skulle ha oturen och skada dig när du deltar i våra aktiviteter.

Läs mer om riksorganisationen Equmenia