Equmeniakyrkan Växjö

Vi vill vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar – mig, dig och världen. Här delar vi frågorna om livet och den kristna tron. En personlig kyrka som vill skapa mötesplatser för alla. Ett fint barn och ungdomsarbete är en bra början för att sedan vara hela livets kyrka. Du behöver inte veta om du tror på Gud för att komma hit. Här finns möjlighet för enskilt samtal med någon av pastorerna, som har tystnadsplikt och tystnadsrätt. Om du bara vill sitta ner för en stunds eftertanke, är du lika välkommen! Equmeniakyrkan Växjö har bildats av Missionskyrkan Växjö och Metodistkyrkan Växjö. Equmeniakyrkan Växjö
Equmeniakyrkan Växjö1 week ago
Nästa lördag är ni välkomna på Jubileumskonsert! Kommer bli fin-fint, får inte missas. Hjärtligt välkomna!
Equmeniakyrkan Växjö2 weeks ago
Välkommen med på kurs! Leder gör Krister Gustafsson från Equmenia / Equmeniakyrkan Öst. För alla oss som finns i någon typ av ledande position.
Equmeniakyrkan Växjö2 weeks ago
På söndag firar vi gudstjänst där vi får möjlighet att tacka för Guds gåvor. Vill du skänka en skördegåva som sedan säljs vid kyrkkaffet så är det välkommet! Välkommen till gudstjänst!
Equmeniakyrkan Växjö3 weeks ago
På söndag är ni hjärtligt välkomna kl 19.00 på musikGudstjänst.
Equmeniakyrkan Växjö1 month ago
Hej! i veckan kommer flera HVB-hem i Växjö att stängas. Har du möjlighet att öppna upp ditt hem för någon som bott där så de får stanna kvar i Växjö där de går i skolan och har sina vänner? ta kontakt med Cicci Hagevi så försöker vi lösa detta tillsammans. 0709-724090 ingen kan göra allt men tillsammans kan vi mer.
Equmeniakyrkan VäxjöEqumeniakyrkan Växjö har delat Equmenias inlägg.1 month ago
På torsdag är sista chansen att anmäla sig. Gört! Kommer bli riktigt bra.
Equmeniakyrkan Växjö1 month ago
Hjärtligt välkommen med!
Equmeniakyrkan Växjö2 months ago
Är detta något för dig? Kursen kommer hållas i Equmeniakyrkan i Växjö. Hjärtligt välkommen med!
Välkomna!
Equmeniakyrkan Växjö2 months ago
Nu är jamboree 17 invigt och vi har det gött i solen och blåst. Vi kommer vara här till på lördag. Be gärna att vi får en riktigt härlig lägervecka kram från scouterna