Vi vill vara hela livets kyrka med en bred verksamhet för alla åldrar. Vi vill möta människor genom hela livet, i alla livssituationer och erbjuda en öppen och välkomnande gemenskap.

Din gåva behövs, oavsett hur stor den är och oavsett vad du kan bidra med. Det kan till exempel handlar om pengar, tid, böner eller annat.

Kyrkoavgiften

kyrkoavggiften14

Du kan välja att stödja Equmeniakyrkan Växjö genom kyrkoavgiften som betalas genom skatten. Då dras 1% av din årsinkomst till kyrkoavgiften och du är med och stödjer vår församling samtidigt som du stöttar hela Equmeniakyrkan. Innan den 31 oktober måste du anmäla att du vill betala kyrkoavgiften till Equmeniakyrkan under 2015.

Mer information och anmälningsblanketter hittar du på
equmeniakyrkan.se/ge-en-gava/kyrkoavgiften

Fler sätt att ge

Du kan vara med och stötta oss ekonomiskt på många olika sätt. Bland annat kan du betala in pengar till våra bankkonton, genom kollekt vid gudstjänster eller med kort i vår kollektomat som står vid entrén.

equmeniakyrkanvaxjo.se/kontakt/ge-en-gava