fairtradefika

Rättvis handel

Torsdagen den 16 oktober går Fairtrade Challenge av stapeln för sjätte året i rad.
Målet är att ännu fler än tidigare år ska fika med Fairtrade-märkta produkter under en och samma dag, för att göra ännu större skillnad för de människor som odlar och producerar våra varor. Förra året fikade en halv miljon människor! Det var allt från enskilda personer, butiker, arbetsplatser, kommuner, företag och organisationer som deltog och bjöd in till fika.

I år hoppas vi på en ännu större uppslutning. Välkommen den 16 oktober kl 16.00!

Fairtrade Challenge är en kampanj som anordnas av Fairtrade Sverige. Syftet är att sprida information om och öka konsumtionen av rättvisemärkta produkter och finansieras av SIDA.
Equmeniakyrkan Växjö är representerad i styrgruppen för Fairtrade City Växjö och är en diplomerad Kyrka för Fairtrade.